Ledige Stillinger

Åpningstider

Instruktør i banesykling – er det deg?

Vi ser etter noen med erfaring både fra aktiv sykling og en trenerrolle.

Vår nye sykkelinstruktør kan være eller har vært aktiv syklist, baneerfaring er en fordel. Du som instruktør bør ha et trent øye for sykkelteknikk og raskt kunne bedømme ferdighetene til flere syklister samtidig. Du må holde kurs/timer for både barn og voksne. Ikke alle – men noen kurs vil kreve at du selv er på sykkelen.

Hvis du i tillegg synes det er gøy å hjelpe andre mennesker, yte maksimal service, samt er positiv og utadvendt av natur – da ønsker vi en prat med deg!

Våre instruktører skal både levere akkrediteringskurs og strukturerte timer. Instruktøren får opplæring i kursmateriell og vil i starten være med å forme dette til å bli et så bra tilbud som mulig. Sola Arena vil legge stor vekt på kvaliteten i kursene og timene vi tilbyr. Merparten av kursene vil være akkreditering for å ivareta sikkerheten på velodromen. Les mer om akkreditering her. Akkrediteringen som utstedes på Sola vil være gyldig også på andre velodromer i Norge.

Stillingen er timebasert, med utgangspunkt i behov og aktivitet.

Arbeidstid er stort sett ettermiddag/kveld og helg.

Noe for deg? Vil du jobbe i helt nye Sola Arena? Ikke redd bratte svinger? Trives du i trenerrollen og er interessert i sykling?

Send inn en søknad på Sola@folkehallene.no

Vi søker resepsjonister!

Er du positiv, utadvendt og sosial? Har du interesse for idrett og fysisk aktivitet? Har du lyst på en fleksibel og ansvarsfull jobb?

Vi søker nå etter resepsjonister som er serviceinnstilt, selvgående, og har kjennskap til office 365.

 

Stillingen er timebasert, med utgangspunkt i behov og aktivitet.

Arbeidstid er stort sett ettermiddag/kveld og helg.

 

Noe for deg?

Send søknad til: Hanne.forsberg@folkehallene.no