Åpning Sola Arena

Åpningstider

Slik ruller vi i gang Sola Arena!

Testing, testing 3 års byggeprosess er unnagjort, og nå gjøres Sola Arena klar for storinnrykk. Systemer installeres og testes. Vi driver med opplæring, sertifisering og montering.

Sola Arena åpner steg for steg de neste ukene, og her er detaljene.

Fra 30.august går vi i gang med akkrediteringskurs for syklister som vil lære seg å beherske bane. Vi gir beskjed her straks kursene er klare for påmelding.

Samme uke setter vi opp de første åpne timene på bane, hvor syklister med akkreditering kan komme seg på sykkelsetet.
– Folkekortet som gir løpende tilgang til Sola Arena kan du lese mer om her.

Turnklubbene er allerede i gang med trening, og sykkelklubbenes treningstider avklares i disse dager.

Den o´store åpningsfesten venter vi med til helgen i månedsskiftet september/oktober. Følg med for mer informasjon.

29.31. oktober er det endelig klart for NM på «hjemmebane» for elite/junior, mens NM bane for Masters avvikles 26.28.november.

Mye å se frem til, vi ses snart i Sola Arena!

Velkommen til Sola Arena!

Sola Arena har et bredt tilbud innen trening og aktivitet i tillegg til fantastiske lokaler for sosialisering og møtevirksomhet. På denne siden skal vi forsøke å gi deg innblikk i hvordan du kan benytte deg av hele tilbudet, og forhåpentligvis friste deg til å komme på besøk til oss. Dette er mest aktuelt for deg som skal besøke oss som en gjest uten tilknytning til skole og klubbtrening. Har du treningstid sammen med klubb, idrettslag eller skole i Sola Arena, ber vi deg følge informasjon gitt fra dem.

Folkekort, Aktivitetsbillett & Klippekort

Banesykling, flerbruksbane, egentrening i styrkerom, gruppetimer som spinning og Yoga. Dette er bare noen av aktivitetene som tilbys på Sola Arena, og alt dette blir tilgjengelig for deg med et Folkekort (medlemskap) eller en Aktivitetsbillett (drop in).

Klikker du deg inn på siden «Folkekortet» kan du lese mer om medlemskapet vi tilbyr.

Aktivitetsbilletten er tilgjengelig for deg som ønsker å prøve oss en gang eller to, og kan kjøpes i Folkehallene-appen eller i resepsjonen ved oppmøte.

Om du ser at du vil bruke oss flere ganger, men ikke ønsker å kjøpe medlemskap, tilbyr vi også Klippekort.

Booking

Mange av våre aktiviteter bookes i forkant. Booking kan kun gjøres av deg som har Folkekort eller Klippekort. I timeplanen finner du for eksempel «åpne timer» på sykkelbanen, gruppetimer som spinning eller yoga og tilgjengelige tider på flerbruksbanen.

Kurs for akkreditering i banesykling har egen kalender og påmelding. Du trenger ikke å ha et Folkekort for å melde deg på kurs for akkreditering.  Dette kurset vil ha et lite gebyr, selv om du har Folkekort og påmelding er bindende.

Informasjon

Ankomst Sola Arena

Utenfor arenaen har vi stor gratis parkeringsplass for både bil og sykkel. Det er også bussruter som kan frakte deg til Sola Arena. Når du kommer inn i hallen er du først i resepsjon og cafe-området. For deg som er medlem, er det viktig at du skanner kortet ditt på booking-terminalen for å melde ankomst. Om det er noe du lurer på her, så venter vennlige ører i resepsjonen.

 

Café & møteplass

Sola Arena huser ikke bare aktivitet og sport, vi har også en god møteplass og arbeidsareal. Dette området kan benyttes helt kostnadsfritt og du kan kjøpe servering av lunsjmat fra cafeen. Kiosken selger også mineralvann, varm drikke og provianter.

Møterom i forskjellige størrelser kan også leies. Vi har rom som passer for små grupper og helt opp til rundt 80 deltakere. Ta kontakt med resepsjonen for å leie.

Telefon resepsjon: +47 952 03 133

E-post: sola@folkehallene.no

 

Garderobe & verdisaker

Vi anbefaler å «pakke lett» når du skal på en aktivitet hos oss. Det er ikke sikkert at det vil være en tilgjengelig garderobe til hver gruppetime. Samtidig har vi full forståelse for at du ønsker å låse inn dine verdisaker. Vi har små skap for verdisaker, og nøkkel kan du låne i resepsjonen. Husk å levere nøkkel tilbake etter du er ferdig med din aktivitet.

 

Aktivitet

Målet vårt er at det skal være superenkelt for deg å komme frem til aktiviteten din. Vi håper at du setter nye rekorder, sprenger grensene og opplever mestring hos oss. Kommer du alene, med venner, kolleger eller har en time med en av våre dyktige instruktører, håper vi uansett at du får et fantastisk besøk hos oss i Sola Arena!

Kontakt oss

Er det mer du lurer på, eller har du tilbakemeldinger om hvordan du opplever Sola Arena? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!